Vision

Organisation och vision

Vi på Java Möbler har ett mål med vår webbshop, och det är att erbjuda den bästa service till våra kunder. Med målet att ha upp mot 1000 artiklar finns det alltid någon möbel som passar alla, som många kanske vet så har vi en fysisk butik nere i Helsingborg på Spritfabriken och efter många önskemål efter webbshop för dem som bor längre upp också ska kunna handla hos oss så har vi nu startat en webbshop.

Vision (vad vi vill uppnå)

Vi på Java Möbler vill uppnå den bästa och högsta servicekvalitén till våra kunder och vi kommer sträva efter detta varje dag. Vi kommer givetvis hålla den höga kvalitén på våra produkter som förväntas ifrån oss, vi uppoffrar aldrig kvalitén under några omständigheter vilket vi hoppas gör er som kunder trygga att handla hos oss.

Mission (vad är våra mål)

Inredning och möbelindustrin är något som alla kan och kommer behöva använda sig av någon gång under sitt liv och vi hoppas på att vara det företaget som folk alltid kan vända sig till när de behöver nya möbler eller inredning till hemmet. Vi strävar efter att kunna göra alla våra kunder nöjda så gott som det går.

Arbetssätt och anställda

Vi är för tillfället 7 stycken anställda i vår fysiska butik nere i Helsingborg. Vi alla har stor fokus på kundbemötande och gör alltid vårt bästa för att hjälpa kunderna så gott som det går. Vi tycker det är viktigt att kunderna blir nöjda med deras produkter och bemötande när de handlar hos oss, och därför kommer vi sträva efter att hålla samma kvalité på vår webbshop som i vår butik.