Publicerad den Lämna en kommentar

Spegel guide – Välj den rätta Spegeln

GWM03BS 1 2

 

Hitta den rätta Spegeln

Att hitta den rätta spegeln till sitt hem är inte alltid så enkelt som man tror. Det finns många olika faktorer som spelar in, till exempel hur stort det ska vara, vart det ska stå och vilken färg eller utseende den ska ha. Vi har därför gjort en guide till er där syftet är att hjälpa er välja den rätta spegeln.  

Speglarna hos oss på Java Möbler kommer i flera olika färger, storlekar och former. Spegeln är en viktig del av inredningen i hemmet och nästan alla har ett behov för en spegel. Alla våra speglar är delvis handgjorda ut av olika träsorter och ut av järn. Vi har noggrant valt vårt sortiment av speglar som håller den bästa kvalitén. Nedan hittar ni några tips och inspiration ifrån oss.  

Spegeln är inte bara ett sätt att ta reda på hur du ser ut den dagen utan det är också en inredningsdetalj. Speglar har även flera olika funktioner som till exempel att använda till att sminka sig och göra sig i ordning. Det är dock en väldigt viktig inredningsdetalj och alla har ett behov för en spegel i sitt hem. Det som gör spegeln så bra är att man kan ha den i vilket rum man vill. Allt ifrån köket, vardagsrummet, sovrummet och hallen. GWM03BS 1 

Olika Speglar för olika syften

Beroende på vart man vill ha sin spegel så finns det olika storlekar och färger på dem. Järnspeglarna som vi säljer finns i flera olika färger. De finns i svart, antiksvart, vit, grå och guld. En större spegel kan passa bra i sovrummet eller vardagsrummet medans en mindre spegel kan passa bättre i hallen eller på toaletten om det finns plats. Med speglar kan du få ett mörkt rum att bli mycket ljusare, till exempel. En effekt som du kan uppnå med hjälp av speglar är att små rum kan bli betydligt luftigare och större. En spegel kan göra en enorm skillnad på hur ett rum upplevs.  

Vi har ett unikt och stort utbud av speglar och allt ifrån träram till järnram. Speglarna kan både stå på golvet eller hängas på väggen, både lodrätt och vågrätt.  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *