Publicerad den Lämna en kommentar

Skänk guide – Välj den rätta skänken

skankar

Skänk guide - Välj den rätta skänken

Det finns inget bättre än att få inreda sitt hem med möbler. Men det kan även vara en utmaning att hitta rätt möbel i ett hav av olika valmöjligheter. När det kommer till att välja rätt skänk för hemmet finns det ett par saker att tänka på. Bland annat vart den ska stå, vilken färg den ska ha, vilka funktioner skänken ska uppfylla samt vilket material ska den vara gjord av. Vi har därför skapat en liten guide för att hjälpa er välja rätt. Vi kommer gå igenom dess funktioner samt vilket material det finns att välja mellan.

Skänken kommer i flera olika varianter, färger, material och storlekar. Den kan användas på flera olika sätt men det vanligaste användningsområdet är praktisk förvaring. Man kan även använda den som en enkel entrémöbel där man kan ha till exempel mössor, halsdukar och andra smågrejer. Vi på Java Möbler har valt ut flera olika sorters skänkar på vår hemsida i material som trä och järn.

Sovrummet : En av de bästa egenskaperna med en skänk i sovrummet är att det är enväldigt praktisk förvaringslösning. Du kan DIA085NBförvara dina strumpor, underkläder och kläder i den samtidigt som den ger ett bra intryck i rummet den står i då skänkar ofta är stilrena och tidlösa. Till sovrummet skulle vi rekommendera en skänk som är tillverkad av återvunnet trä i någon av de tre färgerna svart, vit eller grå. Dessa tre färger är neutrala och smälter lätt in i sin omgivning.

Köket : Även om det ännu inte är så vanligt att använda sig av en skänk i köket är detta ett ställe den passar mycket bra på. Dess funktion i köket kan vara att fylla ut där det känns tomt samtidigt som den ger praktisk förvaring. Ibland vill man inte ha något som är så högt som ett vitrinskåp i köket eftersom höjden gör att den automatiskt tar betydligt mer plats i rummet. I de här fallen kan det vara ett bra alternativ till vitrinskåpet. Skänkarna går att få i flera olika sorters träslag som exempelvis Tallträ, Teakträ, Cederträ och Almträ. Vi erbjuder även skänkar med järntopp och dessa passar mycket bra in i ett kök med mörkare nyanser.Vi erbjuder även svarta skänkar tillverkade i järn som skulle passa in i ett kök med ljusare nyanser

Entrémöbel : Att använda en Skänk som en entrémöbel kan vara smidigt om man fattas förvaring vid sin entré. Den kan användas som antingen förvaring av mindre klädesplagg som handskar och mössor. Eller så kan man använda lådorna till förvaring av nycklar och andra prylar man brukar lägga av sig vid dörren. På så sätt kan man enkelt få en snygg och fräsch entré samtidigt som man kan förvara sina småsaker enkelt. Ska man använda den som entrémöbel vill vi tipsa om de som är tillverkade i järn med almträ topp, de passar väldigt bra in i entrén.

Om ni har några frågor eller behöver fler tips så tveka inte att höra av er till oss! Vi hjälper gärna er.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *