Hyll guide – Välj den rätta Hyllan

Hyll guide – Välj den rätta Hyllan Hos oss på Java Möbler kan du hitta flera olika sorters hyllor som är gjorda ut av järn och massivt trä. Vi har gjort en liten guide för att hjälpa er välja den rätta hyllan till hemmet. Den finns flera olika faktorer som är viktiga att tänka på…

Hyll guide – Välj den rätta Hyllan

Hos oss på Java Möbler kan du hitta flera olika sorters hyllor som är gjorda ut av järn och massivt trä. Vi har gjort en liten guide för att hjälpa er välja den rätta hyllan till hemmet. Den finns flera olika faktorer som är viktiga att tänka på när man ska välja sin hylla och vi ska gå igenom dem. 

Hyllor kan variera markant i storlek men därför finns det också flera olika användningsområden. Små hyllor kan va bättre för böcker och små inredningsdetaljer som till exempel foton eller prydnadssaker. Om du har högt i tak så rekommenderar vi att köpa en av våra bokhyllor med stege. Dessa är gjorda ut av massivt almträ och järn tillsammans med en stege så du enkelt kan klättra upp och plocka ner böcker från översta hyllplanen. Bokhyllorna ger en väldigt varm känsla i rummet och fyller ut väldigt bra utan att ta för mycket plats av rummets helhet.   DIA280NR1

Våra mindre hyllor har oftast hjul gjorda av järn så man enkelt kan flytta på hyllan. Till exempel  Hylla i almträ som är gjord av järn passar bra i ett mindre rum men samtidigt ger bra förvaringsplats. Vi har även vinhyllor i både vit och svart färg som verkligen kan lyfta upp ett rum samtidigt som du kan förvara dina vinflaskor och vinglas på ett smidigt och snyggt sätt.  

Snygga hyllor och bokhyllor ger hemmet en mer ombonad och varm känsla. Det kan absolut vara svårt att välja rätt. Hyllan ska komplimentera din inredningsstil och samtidigt ge en snygg kontrast. Tänk på vad det är du ska förvara för det är den avgörande faktorn när du ska välja den rätta hyllan. 

Vi har ett unikt utbud av olika sorters hyllor och bokhyllor som vi noggrant valt till våra kunder. Alla hyllorna är gjorda ut av hög kvalités massivt trä och järn. Kika in på vad vi har och erbjuda, skulle ni ha några funderingar eller frågor så tveka inte att höra av er till oss!

Inlagd i kategori: ,