De 7 bästa vitrinskåpen

Vill du ha tips och inspiration för att hitta de bästa vitrinskåpen? Fortsätt läsa nedan! Det finns många vitrinskåp att välja mellan och ibland kan det vara svårt att veta vilket man ska köpa. Att hitta det rätta vitrinskåpet som passar just ditt hem är inte alltid enkelt. Därför vill vi inspirera och vägleda dig…

Vill du ha tips och inspiration för att hitta de bästa vitrinskåpen? Fortsätt läsa nedan!

Det finns många vitrinskåp att välja mellan och ibland kan det vara svårt att veta vilket man ska köpa. Att hitta det rätta vitrinskåpet som passar just ditt hem är inte alltid enkelt. Därför vill vi inspirera och vägleda dig med en lista över våra 5 absoluta favoritvitrinskåp. Varför har vi valt ut just dessa 5 som favoriter av de hela 200 (!) vi har på lager?

1. Svart helmålat vitrinskåp gjord i en Fransk lantstil

Det svarta stora vitrinskåpet är vår absoluta favorit och är en av våra nyare produkter i sortimentet som vi snabbt blivit helt förälskade i. Detta vitrinskåp har en helt unik charm med sina handgjorda detaljer och massiva glasdörrar som fångar uppmärksamheten direkt. Det har också mycket förvaringsplats i både den undre och övre delen vilket gör den mycket praktisk.

Du kan se vitrinskåpet i fransk lantstil här

vitrinskåp

2. Helmålat vitrinskåp i massivt trä

Detta Vitrinskåpet har jag valt på plats nummer 2 just för den mycket enkla, stilrena designen. Även detta skåp är handgjort och välarbetat i en vacker vit färg som passar perfekt till vitrinskåpets design.. Skåpets stora glasdörrar möjliggör insyn i skåpets inredning- och på tal om inredning – så har även detta skåp massor av förvaringsplats. Hela 5 hyllplan och dessutom är detta skåp mycket lättare än de flesta att flytta runt på egen hand i hemmet- perfekt för att kunna prova sig fram till den bästa platsen för skåpet.

Du kan se vitrinskåpet i massivt trä här

helmalat vitrinskap i tra

3. Vitrinskåp gjord av svartlackerat järn

Vitrinskåpen gjorda av metall var mina personliga favoriter länge med sin unika design – men nu har jag verkligen fått upp ögonen för de nyare modellerna. Den svarta stilrena färgen passar in perfekt i många miljöer och även detta skåp möjliggör öppen insyn i inredningen -kanske vill du förvara fint porslin här som du gärna vill ska synas utifrån? Till skillnad från övriga metallskåp är detta vitmålat invändigt. Den snygga kontrasten som skapas är det som fångar min uppmärksamhet med det här skåpet, samt dess öppna glasytor och praktiska funktioner.

Du kan se vitrinskåpet gjord av svartlackerat järn här

vitrinskap i svart metll jarn

4. Vitrinskåp med glaspartier runt om

På plats nummer 4 kommer ett skåp som har varit väldigt populärt bland våra kunder. Även jag själv har tyckt om detta skåp väldigt mycket under årens gång. Detta vitrinskåp är perfekt för den som vill kunna visa upp sitt porslin, glas eller vinglas på ett stilrent sätt. Ett lite mindre skåp vilket gör det smidigt att flytta runt och hitta plats för, även på mindre ytor i hemmet. Detta vitrinskåp har jag själv hemma i köket, där till exempel mina finare vinglas syns tydligt genom glasdörrarna och jag har fått många komplimanger för dess snygga design. Letar du efter ett mindre skåp, som inte gör ett lika massivt intryck som de större och kan möbleras även på mindre ytor, då passar detta vitrinskåp perfekt för dig.

Du kan se vitrinskåpet med glaspartier här

vitrinskap med glaspartier runt om5. Helmålat vitrinskåp med spröjs

När vi älskar alla dessa vitrinskåp så mycket är det svårt att välja vilken som ska hamna var i listan. På femte plats kommer en av våra äldsta modeller – men också en av de mest unika. Detta skåpet liknar inte något annat skåp på grund av dess unika design. Spröjsen på Vitrinskåpet är det som verkligen får det att sticka ut från mängden. Det jag personligen gillar med detta skåpet är att du inte kan missa det. Skåpet fångar din blick direkt och spröjsen ger en speciell look som man på en gång blir helt förälskad i.

Du kan se vitrinskåpet med spröjs här

vintrinskap helmalat med sprojs6. Svart helmålat och tvådelat vitrinskåp

På plats nummer 6 har vi ett tvådelat vitrinskåp. Till skillnad från första skåpet längre upp i inlägget så har detta skåpet 3 sektioner istället för 4. Ett lite mindre skåp, med en lite annorlunda design. Ett lite mer diskret skåp som passar in i de flesta rum. Tar varken för mycket plats eller uppmärksamhet – men väldigt stilrent och elegant.

Du kan se vitrinskåpet som är tvådelat här

svart vitrinskap tvadelat7. Vitrinskåp gjord av grålackerad järn

Det sista vitrinskåpet på listan är en ny serie av metallskåp i en unik grå färg. Vitrinskåpet är gjord i en industriell design med en ny grå färg som vi verkligen gillar. Detta metallskåp sticker ut från mängden. Den grå färgen är varken för ljus eller för mörk och ger en lite rustik känsla samtidigt som skåpet kan passa till en mer modern inredningsstil också. Bra förvaringsmöjligheter och snyggt i sin enkelhet.

Du kan se vitrinskåpet av grålackerad järn här

vitrinskap i gra jarn

Slutsats – Vilket vitrinskåp ska du välja?

Det vitrinskåp som just du ska välja beror såklart på flera olika faktorer. Vi har en guide som heter “Vitrinskåpsguide – Välj det rätta Vitrinskåpet” där vi hjälper dig att välja det rätta vitrinskåpet för just dig.

Kortfattat så beror ditt val givetvis på vart i hemmet du ska ha vitrinskåpet, vilken färg du vill ha, vilken färg inredningen och väggarna i hemmet har och hur mycket plats det finns tillgängligt. Är du ute efter en lite varmare känsla så rekommenderar vi de svarta och grå skåpen medan de vita skåpen är perfekta för en modernare stil. Även de antikmålade vitrinskåpen har en unik design om du vill ha en mer blick fångande inredningsdetalj.

Ibland kan det vara svårt att välja rätt – men vi på Java Möbler hjälper er mer än gärna för att kunna ta det rätta beslutet. Vi är säkra på att vi kan hitta ett vitrinskåp som passar just dina behov och önskemål. Tveka inte att höra av er på info@javamobler.se om ni behöver hjälp eller har några frågor.

Inlagd i kategori: , ,